Thailand - Laos - Cambodja - Vietnam - China - Hong Kong - China - Japan - Zuid-Korea - China - Mongolië - China - Nepal - Indië - Singapore - Australië - Thailand - Maleisië - Singapore

donderdag 17 januari 2008

Buddha's in alle vormen en maten ...

Thailand staat VOL Buddha's. Dikke Buddha's en dunne Buddha's.
Neem gerust een kijkje in ons foto-album (klik in de rechterbalk) en vind ook de liggende Buddha,
de 'emerald' (of groene) Buddha,
de buddha met lippenstift,
de Buddha met drie hoofden,
de liggende Buddha met de grote voeten,
de kristallen Buddha van 10cm (waar iedereen van heinde en ver naar komt kijken en die dan ergens vanachter in een kooi bijna onzichtbaar staat),
de Buddha die met touwtjes aan de andere Buddha's is vastgemaakt,
de Buddha met douche boven het hoofd,
de massief gouden Buddha,
de bronzen Buddha,
en last but not least, de roze Buddha:



6 opmerkingen:

Anoniem zei

Koning Gummibol, buddha's, olifanten, krokodillen,... Dien hoegaerden lijkt mij voorlopig jullie laatste belgische herinnering. Doet daar iet aan manne!
Ik zou jullie deze eerste weken op de hoogte houden van het thuisfront. Vers van de pers(!) kan ik jullie zeggen dat Annelies gisteren bevallen is van een zoontje Robbe! De details hoor je wel van de Mommy vermoed ik. Verder kennen jullie het hier beter dan ik ginder, veel valt er nog niet te vertellen. Ben wel razend benieuwd naar hoe het jullie verder vergaat, deze blog is een prima idee.
Heel veel plezier nog, laat af en toe iets weten, maar geniet vooral van het ginder zijn!

groeten,
tommie

Anoniem zei

Leuke foto's op het webalbum.
En een eerste blogpost, al direct pure poëzie! Doe zo verder en veel plezier, ik volg jullie oplettend vanuit Reet City.

Anoniem zei

Schoon foto's!

Klaze, d'er worden hier achter uw rug extra biljarttrainingen ingelast. Ge hebt uwe keu toch bij?

En euh, meer geposeerde foto's graag ;-)

Pirre.

Anoniem zei

Pas toch op voor al die mannen met afgrijselijke gebatikte broeken!

Anoniem zei

Hoi, ik vraag mij twee dingen af:
Wat zit er in die emmertjes op de tweede foto van Ayuthaya ?
Hebben jullie die vork op Marijke haar bord gevraagd omdat het nog niet vlot met de stokjes of krijgen de toeristen die sowieso ?
groetjes vanuit Antwerpen village!

Anoniem zei

Heylabakes allebei,

Waaw, het ziet er allemaal zo idyllisch uit.
Hier is het ook vrij idyllisch. Dat wil zeggen: het loopt nog niet in het honderd. We komen goed overeen. Maar OKAN is toch raar zonder jou Marijke.

Vrijdag werd het gemis toch een beetje te groot. We zijn dan gaan basecampen na het oudercontact. Bij de Nepalees voelden we ons toch al een beetje dichter bij onze geliefde coördinatrice. Daarna beseften we echter dat we onszelf maar iets aan het wijsmaken waren en dat geen enkele tandoori, looknan of masali ons dichterbij onze globetrottende collega kon doen voelen. We besloten dan maar ons verdriet gaan verdrinken in den Allé. Waar we met dronkenmanstong verderspeculeerden over hoe het daar zou zijn. En allen kwamen we tot dezelfde conclusie: We zijn er zeker van dat je het naar je zin hebt! We missen je! Maar het is je gegund!

Dikke zoen...
Inne