Thailand - Laos - Cambodja - Vietnam - China - Hong Kong - China - Japan - Zuid-Korea - China - Mongolië - China - Nepal - Indië - Singapore - Australië - Thailand - Maleisië - Singapore

woensdag 10 september 2008

Hot, hotter, hotst!

Hot news uit India:
De Vermeulens (uitgebreid met Josee, Hugo en Satnam) hebben het nog steeds hot in Indie. En zij niet alleen. Ook deze Brahman heeft het hot en is dus behoorlijk hot.

Met onzen hotto hotsen we nu al acht dagen van hot naar her. Waar we ook gaan langs Indische wegen, komen wij steeds de hotste Hod* Ganesh tegen. De Indiers lopen al elf dagen warm - eigenlijk hot - voor hun lievelingshod met olifantenkop. Ze vieren zijn verjaardag. Hij eet alle snoepjes op, lust graag een hotcemel en brengt geluk. De Indiers zijn door het dolle heen, en wij ook.

Zo mogelijk nog hotter is het eten. Hot en spicy, maar wel lekker. We bestellen dal en thali en paneer masala en nan alsof we echte Indiers zijn. In een restaurant hadden ze zelfs hotsepot. En de beste remedie tegen de hitte is een pot hot tea in het hotel.

Vandaag bezochten we de hotste tempels van Indie. De foto spreekt voor zich ...

En wie is die Satnam uit de eerste zin? Die jongen moet ons ochhot och here door de chaos van het Indische verkeer navigeren. Die Indiers rijden echt als zotten en soms denken we "er botst een hottentot op onzen hotto gedomme."

*Hod is Westvlaamse uitspraak.

2 opmerkingen:

ThomasDW zei

Joe Klaas en Marijke,

Grappig dat jullie zoveel het woord hot gebruiken. WANT: Ik heb iets cool ontdekt: op de foto van Nonkel Hugo en Tante Josee van het vorige bericht is er een verpakkingetje te zien met het opschrift HOT, op het rek met verpakkingen, links van de madam met het geel aan.

Anoniem zei

Wat is mijn naamgenoot opmerkzaam, verdorie!
Voor de nerds: in Star Wars is Hoth een ijskoude planeet haha.