Thailand - Laos - Cambodja - Vietnam - China - Hong Kong - China - Japan - Zuid-Korea - China - Mongolië - China - Nepal - Indië - Singapore - Australië - Thailand - Maleisië - Singapore

donderdag 13 maart 2008

2 voor de prijs van 1

De foto van de foutst geklede toerist wekelijks vernieuwen is te weinig. We komen er te veel tegen. Daarom deze week een extra portie.

Deze twee sterke kandidaten - onder de naam "2-voor-de-prijs-van-1" - dingen ook mee naar de titel "foutst geklede toerist 2008". De aandachtige kijker merkt ook de rugzak onder de K-Way.
Deze twee toeristen hadden echter wel een goede reden om daar te staan filmen. Ze stonden voor de overdekte Japanse brug van Hoi An. Dit werelderfgoedstadje is echt een pareltje. Leuke kasseistraatjes, oude huizen, prachtige pagoda's en leuke cafeetjes en restaurantjes aan de rivier. Ondanks de regen hebben we er twee dagen gezellig in rondgekuierd.Deze zes toeristen zijn een buitenbeentje in de wedstrijd. Ze doen mee in groep. Ze noemen zich de wittesokkenclub.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo reizers...ik herinner mij die brug wel...maar wittesokken ? Niet zo ethnisch denk ik ! Maar heb ik een toets voor jullie...wij willen beelden van touristen met TEVAS...er is een prijs voor het beste beeld. Wij zullen ook proberen maar in Gent in Maart is het niet zo makkelig. Ciao ciao, Neil n Lies xxx

Anoniem zei

Gezocht: overnemer voor café 't Nief Perdje in Hemiksem. Wordt gefrequenteerd door een beloftevolle biljartclub... eigenaar is daardoor binnen voor de regen!