Thailand - Laos - Cambodja - Vietnam - China - Hong Kong - China - Japan - Zuid-Korea - China - Mongolië - China - Nepal - Indië - Singapore - Australië - Thailand - Maleisië - Singapore

zondag 2 maart 2008

Mekong in gevaar!

Ho Chi Minh City, 27 februari 2008 - Er zijn illegale lozingen gesignaleerd in de Mekong ter hoogte van de stad Can Tho. Alle inwoners uit de regio wordt de raad gegeven niet meer in de rivier te zwemmen en zeker niet van het water te drinken. Het gevaar bestaat dat er zich witte schimmels op de huid ontwikkelen.

Wetenschappers zitten met de handen in het haar. Ze vrezen dat deze verontreiniging de rivier voor jaren zal besmetten. (KV)

5 opmerkingen:

P zei

Goe bezig Klaze! 't Zal nog niet zo erg zijn als de verontreiging van 't Scheld...

Pirre.

Anoniem zei

Besefte gijlie wel da de Zuid-Chinese Zee een buurzee is van de Indische Oceaan die grenst aan de Atlantische Oceaan die via de Noordzee dagelijks ne golf het estuarium van 't Scheld indaawt? We zullen het hier binnen een paar dagen mogen rieken...

Anoniem zei

Hopelijk zijn die bloempotten dan nie meegedreven.

Anoniem zei

Misschien moeten jullie voor de sport ook wel een gooi doen naar de titel van slechts geklede toerist? Kwestie van de andere kandidaten wat weerwerk te bieden?

Groetjes,
Karolien V.

Unknown zei

Als we dan toch de Belgische vervuiling aan het exporteren zijn, laat ons het dan meteen goed doen! Niets zo nefast als een grondige culturele besmetting en dan heb ik het natuurlijk over de Belgische inzending voor Eurosong 2008 - zelfs taal kan in dit geval geen beperking zijn. Ik stel voor dat we allemaal samen inzetten: O julissi Na Jalini!
http://www.youtube.com/watch?v=oXhvOU4-yCw
Eens zien hoe gemakkelijk deze - hmm - taal zich in andere culturen integreert ;-)