Thailand - Laos - Cambodja - Vietnam - China - Hong Kong - China - Japan - Zuid-Korea - China - Mongolië - China - Nepal - Indië - Singapore - Australië - Thailand - Maleisië - Singapore

vrijdag 4 juli 2008

Summer Special online!

U leest het goed, beste bezoeker, de Vermeulens Projects Summer Special staat op het wereldwijde web. In de Summer Special staat DE TOERIST centraal. De toerist trekt heel de wereld rond om foto's te trekken. Maar zelf wordt hij amper gefotografeerd. Daar wil de Summer Special iets aan doen!

Als jij deze zomer op vakantie gaat, hou dan zeker de toeristen in de gaten. Zie je een exemplaar dat de moeite waard is, trek er zeker een foto van. Je kan deze foto rechtstreeks op de Summer Specialpagina posten door hem te mailen naar klaasenmarijke.toerist@blogger.com. (alle instructies op de Summer-Specialpagina.)

Trek erop uit deze zomer, hou je fototoestel in de aanslag en help ons op die manier de toerist de aandacht te geven die hij verdient!

Op naar de Summer-Specialpagina! Klik maar op onderstaande prent!

De foutst geklede toerist heeft naast Vermeulens Projects ook de Vlaamse Media al gehaald. P-Magazine pakt uit met Las Turistas. Herkent u de man met de witte sokken? De inzender van de foutst geklede toerist krijgt een wegenkaart van Duitsland toegestuurd. Een prachtig initiatief van P-Magazine. Maar vergeet naast uw inzending bij hen ook niet uw foto's op de Vermeulens Projects Summer Special te zetten.

Op onze Aziereis zijn wij ondertussen aanbeland in Mongolie. Na het stoffige, smoggige, in-voorbereiding-zijnde Peking, genieten we hier van blauwe lucht, iets minder lawaai en eten met patatten in plaats van rijst. We bereiden hier ook volop onze 20-daagse tour voor. Over enkele dagen stappen we immers in een Russische camionette en wordt onderstaand landschap onze thuis. (foto's getrokken vanop de trein Peking-Ulaan Baator.)




Vergeet ook niet dat de deadline voor het insturen van de antwoorden op de rebus op 5 juli staat. Er is dus niet veel tijd meer om dat unieke Mao-amulet in de wacht te slepen ...

1 opmerking:

Anoniem zei

So that those who will accidentally visit your site will not waste there time with this stupid topics.