Thailand - Laos - Cambodja - Vietnam - China - Hong Kong - China - Japan - Zuid-Korea - China - Mongolië - China - Nepal - Indië - Singapore - Australië - Thailand - Maleisië - Singapore

vrijdag 27 juni 2008

FEEST!

Komt dat zien! Komt dat zien! De Vermeulens vieren feest! En dat kan niet voorbij gaan zonder toeters en bellen. We feesten om twee redenen:
  • Onze reis is vorige maandag zijn middelpunt gepasseerd. Jawel, de tijd gaat snel als je je amuseert. Van onze 342-dagen durende reis waren er maandag 171 gepasseerd. Ondanks het feit dat er inmiddels vier landen van de lijst geschrapt zijn, blijft er nog heel wat op staan. Na de Russen willen ook de Kirgiezen en de Oezbeken niet dat we hun mooie landen komen bezoeken. Bij de Kazachen mogen we wel binnen, maar die zijn de omweg niet waard ... Gelukkig zijn er nog de Indiers, de Nepalezen, de Maleiziers en nog heel wat anderen.

  • Een tweede reden voor een feestje: Volgende week lanceren we de Vermeulens Projects Summer Special. In dit gloednieuwe concept zal de toerist centraal staan. Veel kunnen we nog niet verklappen. Wat we je wel al kunnen aanraden: loop voor je op reis vertrekt naar de Fnac en koop een paar extra geheugenkaarten voor je fototoestel, want we rekenen op jullie hulp.

Om dit feestje te vieren geeft Vermeulensprojects dit unieke Mao-amulet aan een van de trouwe bezoekers. Zoals je op de foto kan zien is het van onschatbare waarde.


Al wat je moet doen is onderstaande rebus oplossen en het antwoord doormailen naar klaasenmarijke@gmail.com. Uit de juiste antwoorden die binnenkomen voor 5 juli trekt onze onschuldige hand 1 winnaar. Hij of zij krijgt het amulet per post opgestuurd! Puzzelen maar!

Geen opmerkingen: