Thailand - Laos - Cambodja - Vietnam - China - Hong Kong - China - Japan - Zuid-Korea - China - Mongolië - China - Nepal - Indië - Singapore - Australië - Thailand - Maleisië - Singapore

vrijdag 16 mei 2008

'Dikke' fun!

Bedankt, trouwe lezer, voor de spannende verhalen bij onze foto's. We hebben ze met veel plezier gelezen en gedroomd dat we ze echt meegemaakt hebben. Hier volgt de naakte waarheid:

DE CAMPING
Japan is een duur land. Kamperen leek ons een leuke manier om het eens wat goedkoper te doen. En leuk was het zeker en vast. (alleen wisten we toen nog niets van de nachtvorst ...)

DE ZANDBERGJES
De Japanners gebruiken de vulkanische activiteit van hun eilanden graag voor helende doeleinden. Er zijn tal van warmwaterbaden, modderbaden en - zoals op de foto - zandbaden. Je gaat gewoon in het warme zand liggen en een lieftallige dame komt je helemaal onderscheppen. en dan: zweten maar!

DE MAZDA
Recordfreaks als we zijn, konden we de langste assemblagelijn ter wereld niet laten liggen. Die van de Mazdafabriek in Hiroshima is liefst 7km lang! De foto is getrokken in de Mazda-toonzaal. En onze volgende auto wordt natuurlijk een Mazda ...


Wie Japan zegt, denkt natuurlijk aan SUMO! Het grote kampioenschap van Tokio was net bezig als wij er waren. We waren erg onder de indruk van deze toch wel speciale sport. De foto's en het filmpje spreken voor zich!


Geen opmerkingen: